Börjat jobba igen

Efter några dagars funderande och peppande samtal med Lisa insåg jag att jag har inget val utan att börja jobba. Så jag ringde chefen och sa att jag är på väg tillbaks. Idag var det första dagen på jobbet. Usch det kändes ovant att gå upp och passa en tid, ta på sig jobbar kläderna och möta de gamla kollegorna. De tycker säkert att jag bara sjukskrivit mig för att jag varit lat. 06.30 -12.00 skulle min första arbetsdag vara, och jag skulle börja med att fylla på i frukt- och gröntavdelningen. Det är ett tungt jobb men jag kämpade på så gott det gick med äpplen, tomater, gurkor och allt annat som behövdes fyllas på och gammalt som skulle rensas bort.

Efter min frukostrast var det dags för mig att ta ett pass i kassan. Det är inte så jobbigt men väldigt enformigt och lätt att bli utsliten av det. Det är kul att prata lite med folk ibland, men är det lång kö blir det mest stressigt. Jag satt på helspänn och fruktade att Micke skulle dyka upp i kön även om jag visste att han inte brukade handla så tidigt på morgonen. Som tur var dök han inte upp och ingen annan som jag kände heller.

När mitt pass var över var jag ordentligt trött så jag cyklade hem, skippade lunchen och somnade bums.