Kan det bli värre?

Förra veckan fick jag ett samtal från Försäkringskassan, men jag har inte orkat skriva om det förrän nu. De drar in min sjukersättning omgående. Då har jag bara barnbidragen kvar att leva på. Barnens pappa är snäll och låter mig behålla hela barnbidraget. Ja han betalar till och med lite underhåll till mig även om vi delar på vårdnaden.

Jag vet inte om jag orkar jobba. Jag är superrädd att Micke skall dyka upp i butiken och jag går hela tiden och tänker på mitt bedrövliga liv. Ingen egen bostad, ett ex som jagar mig. Jag sover dåligt om nätterna och jag kämpar när barnen är här för att vara en bra mamma. De bästa stunderna är ärligt talat när jag och Lisa är barnfria och vi kan dricka vin eller gå ned på den lokala puben. Ibland går jag dit när Lisa jobbar. Bartendern är hygglig och låter mig köpa öl då för halva priset, ibland bjuder han på några. Jag vet att jag inte borde dricka, men då kan jag släppa mina bekymmer.