Barnfri vecka

Vi har alltid alla barn hos samtidigt och veckorna däremellan är vi helt barnfria. Vi försöker passa på att hitta på lite kul saker då. Ekonomin räcker inte till så mycket men vi är lättroade. En bag-in-box vin och lite schlagermusik på stereon får oss i värsta partystämningen, ibland så mycket att grannarna knackar på. Tyvärr störs sig inte den yngre mörkhårige Marcus som bor en våning ned på vårt party. Ibland funderar vi på att bjuda upp honom.

Astrid burkar följa med barnen till deras pappa när de skall vara där, de tycker så mycket om henne. Och det är extra skönt för då är vi helt fria. När jag fått barnbidrag och sjukersättning brukar vi passa på att gå ned på den lokala puben och dricka lite öl. Det hänger mest alkisar där men ibland händer det att en vettig karl tittar in. Kanske kan man hitta ett kap där någon gång? Men jag skall nog inte drag mig in i mer saker mitt liv är alldeles för komplicerat redan. Och jag har inte råd med något.